Links 

naar diversen organisaties

 

                         VIDOTRANS - HTG relief transports is een jonge en dynamische organisatie, gespecialiseerd in het vervoer van hulpgoederen naar Oost-Europa voor non-profit organisaties. is een jonge en dynamische organisatie, gespecialiseerd in het vervoer van hulpgoederen naar Oost-Europa voor non-profit organisaties.
                                                           Amnesty International is                 een wereldwijde organisatie                   die  op komt voor de rechten                   van de mens.
kerkgebouw.jpg (9825 bytes) Hervormde Gemeente Schoonhoven
Deze website is opgezet om u te informeren over alles wat met onze Hervormde Gemeente te maken heeft. Bent u nog nooit in onze kerk geweest dan kunt u via deze website een goed beeld krijgen van wat er zich allemaal afspeelt.

                      De Stichting Friedensstimme Nederland is in 1979 opgericht. De stichting wil zoveel mogelijk christenen in Nederland betrekken bij de broeders en zusters in de landen van de voormalige Sovjetunie.

De geestelijke nood in Rusland is groot. Velen hebben het Evangelie van Jezus Christus nog nooit gehoord. Maar ook deze mensen kunnen niet zonder het Woord van God. Daarom doen we ons best om deze mensen met de boodschap van zonde en genade te bereiken.

Logo HOE.gif (10804 bytes) Stichting HOE is sinds vijfentwintig jaar actief met  geestelijke en materiŽle hulp aan kerken en personen in Oost-Europa.